Guest tavi Report post Posted July 4, 2006 si cine esti matalutza de publici schemele mele pe net ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest unurau Report post Posted July 4, 2006 eu sa fiu in locul tau l-as da in judecata, sincer. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan 8 Report post Posted July 5, 2006 Domnilor acesta este un forum in limba engleza si o sa va rog ca pe viitor sa luati aminte .Nu stiu cine sunteti si care sunt schemele dumneavoastra . Toate schemele sau manualele pe care le gasiti pe site-urile noastre sunt adunate din mai multe surse , multi dintre membri contribuind la aceasta . Va rog da imi spuneti linkurile catre schemele dumneavoastra Daca aveti si alte neclaritati va stau la dispozitie . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest sergiu Report post Posted July 5, 2006 Discutia nu e fara rost si sper sa fi lamurit o parte din probleme . unurau , crezi ca asta este cea mai buna solutie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bogdan 8 Report post Posted July 6, 2006 da. am citit si eu mesajul . asta este . am eu o banuiala dar o tin pt mine sad.gif .apropo, "unurau" , nu ti-ai validat contul si o sa il sterg pentru ca 4x.ro spune ca nu exista nici un email cu numele ala pe serverul lor . iti poti face contul din nou folosind o adresa de email valida . Quote Share this post Link to post Share on other sites